Ervaringen

Iedereen ervaart een massage anders, maar je kunt vaak wel in grote lijnen iets uit de reviews halen van mensen.

 

Hieronder heb ik er een aantal opgesomd:

• Ontspanningsmassages

• Tantra massages

 

Ontspanningsmassages


Daniëlle (27)

"Ik heb bij Denis een heerlijke ontspannende massage gehad. Professioneel en persoonlijk."

 

Paul (43)

"Vandaag ben ik voor het eerst gemasseerd bij Gewoon Ontspannen: heerlijk! Mijn lichaam werd deskundig en met gevoel onder handen genomen. Op sommige momenten doezelde ik zelfs bijna weg...

Denis, bedankt!."

 

Ineke (52)

"Me laten masseren is voor mij niet iets wat ik heel snel doe, maar ik had het cadeau gekregen. Denis hielp me gelukkig snel over mijn schroom heen, waardoor ik echt heerlijk kon ontspannen zonder me druk te maken over van alles en nog wat. Ik heb echt genoten."

Tantra massages 


Tamara (44)

"Aanraken en aangeraakt worden is voor mij een belangrijk thema. Ik heb dan ook al met verschillende massagevormen kennisgemaakt, maar nog nooit met tantra. Daar was ik heel nieuwsgierig naar en ik vond het ook heel spannend. Doordat je vooraf heel goed afstemde en uitleg gaf voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vond het verrassend dat het eigenlijk zo "gewoon" voelde. Door de echte warme aandacht kon ik helemaal genieten en ontvangen. Dankjewel."

 

Rachel (37)

"Ik had een aantal tantraworkshops gedaan en wat uitwisselingen, maar wilde toch graag een keer een professionele massage ervaren. En dat is duidelijk heel anders. Veel dieper en intenser."

 

Petra (50)

"Dag Denis. Dank je wel voor de tantramassage.  Omdat ik single ben en hard werk ontbreek het nogal eens aan aanraking. Door deze massage kon ik me helemaal ontspannen en bij mijzelf komen. En je geeft deze massage op een hele integere en liefdevolle manier. Dank je wel voor deze mooie ervaring."

 

Karin (53)

"Na heel lang alleen gewone ontspanningsmassage bij je te hebben gehad, durfde ik het avontuur van de tantra wel aan. Ik vond het ontzettend spannend, maar achteraf eigenlijk heel bijzonder, maar toch gewoon. Heerlijke volledige aanraking waarbij ik mezelf mocht zijn zoals ik wilde."

 

Ellen (33)

"Na lang twijfelen had ik toch "zomaar" een tantramassage bij je geboekt, omdat ik dat ook wel eens mee wilde maken. Je neemt gelukkig de tijd om uit te leggen hoe het werkt en geeft vertrouwen, het voelt veilig bij je. De massage was heerlijk zacht en liefdevol en soms ook sensueel en ja overal, dat was even wennen, maar eigenlijk ook heel natuurlijk, bijna hypnotiserend vond ik het. Het fijnst vond ik dat ik niets hoefde behalve het ervaren. Geen verplichtingen, niet het gevoel te hebben dat ik iets terug moet doen. Ik heb genoten en kom graag nog eens terug!"

Gewoon even afspreken

Maak een afspraak binnen 1 minuut…

Een afspraak maken

Afspraak maken