Herfst-aanbieding

Het is herfst!!!! Brrrrrrrr... Na een zomer waar de warmterecords ons weer om de oren vlogen zijn we weer terug in ons hollandsche herfstweer. Een stuk kouder, soms zelfs guur, af en toe een zonnetje en natuurlijk regen....  Tijd om weer meer naar binnen te gaan dus!
En misschien tijd om eens wat nieuws te gaan ontdekken? Bijvoorbeeld tantra? 

Ik heb gemerkt dat voor sommige vrouwen de stap om in één keer een tantra massage te nemen te groot is. Maar dat om het in kleine stapjes op te bouwen echt helpt. Mag ik je daarom uitnodigen om dat deze herfst te komen proberen bij me? 

Stapje 1, de eerste massage is een gewone ontspanningsmassage op de tafel. Stapje 2, de tweede massage is een Lijf Experience en stap 3 is een tantra massage. Als je tenminste wilt en durft. Mocht je na de tweede massage toch niet meer verder durven is dat ook helemaal prima en doen we derde keer een massage naar keuze. 

Het zijn allemaal sessies van 50 minuten en je betaald er evenveel voor als voor een hele tantra sessie, maar dan krijg je wel 3 massages! En dat is maar 69,-
De actie loopt tot eind december, dus dan kun je mooi elke maand in de herfst een massage plannen. Wees slim en plan ze tijdig!

Klik op de links hieronder om de afsprake te maken. Betalen mag als je bij mij bent cash of via een betaalverzoek. 
Spannende herfst sessie 1
Spannende herfst sessie 2
Spannende herfst sessie 3