Bamboe massage in Nijmegen

Een Bamboe massage is een in Nederland nog vrij onbekende vorm van massage die gericht is op complete ontspanning van zowel jouw lichaam als geest.
Het is absoluut geen harde massage! De warme bamboestokken zijn een verlengstuk van mijn handen waardoor ik breder kan masseren op zonder dat het heel hard voelt. 

Een bamboe massage (zoals ik die geef) is een ontspannende massage. Dus niet gericht op behandeling van klachten, echt voor het relaxen.
Het is alleen een iets steviger vorm dan bijvoorbeeld de ontspanningsmassage of de hot stone door het gebruik van de bamboe. Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in jouw huid en de spieren geprikkeld. Dit zorgt weer voor volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in jouw lichaam.

De bamboe massagestokken gebruik ik als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te  kunnen geven. Naast het masseren met de stokken masseer ik tijdens deze massage ook met een massagestick om zo ook kleine plekken zoals bij je handen en voeten beter te kunnen bereiken.

De bamboe massage ontvang je op een massagetafel. 

Heb je interesse kun je hieronder een afspraak maken. Je kunt voor een uur komen of als je het eerst eens wilt proberen via een kennismakingsmassage van 45 minuten.