Hoofd/Voetmassage

Naast de gewone ontspanningsmassages voor jouw hele lichaam bied ik ook gecombineerde hoofd/voet massage aan.
Dit is een mix van japanse technieken, die door klanten als heel ontspannend wordt ervaren. 

Ik begin dan met een uitgebreide voetmassage. Je loopt de hele dag op je voeten en realiseert je vaak niet hoeveel spanning daar gaat zitten. Ik masseer je hele voeten en tenen met rustige kalme technieken. Er zijn mensen die dit net zo rustgevend ervaren als een heel uur lichaamsmassage! 

 

Japanse hoofdmassage

Een Japanse hoofdmassage is bedoeld ter ontspanning en heeft volgens de Japanners ook nog positieve effecten op je huid, minder rimpels en een gezonder gezicht. Dat laatste kan ik niet beloven :-) , maar de mensen die het ontvangen hebben vonden het rustgevend en een verwennerij. Bij deze vorm werk ik met mijn handen vanaf je hoofdhuid langzaamaan naar beneden op en over je hele hoofd inclusief je haar en gezicht. Dit met korte strijkingen, zachte massage en soms zacht gebruik maken de drukpunten. 

De gecombineerde hoofd/voet massage duurt inclusief voor- en nabespreking, omkleden enz. ongeveer een uur en kost € 49,50 en kun je hieronder boeken (niet voor boeken tijdens acties, ga daarvoor naar de pagina van die actie).