Hot stone massage

Hot Stone Massage is een relatief nieuwe vorm van massage in Europa, terwijl het in principe al eeuwen oud is.  In Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm.  

Ontspannend

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage en iets wat ook wel thermotherapie heet, oftewel gebruik maken van het effect van warmte. Dit zorgt dat je een diepere ontspanning ervaart. 
Tijdens een hot stone massage bedek ik een deel van jouw lijf met grote warme stenen (niet zoals je op alle mooie marketingplaatjes ziet rechtstreeks op je lijf, maar onder een doek, dus geen risico's op blaren ;) ), terwijl ik de rest masseer met kleinere warme stenen. En als toetje ook nog met een cold stone.  
Door de gladde stenen en de hitte ervaren mensen de ontspanning dieper (ook hier vallen er soms mensen in slaap) en ook anders dan bij een massage door de handen. 

Je kunt hieronder een afspraak maken. Wil je eerst nog meer weten kun je me mailen via of bellen/WhatsAppen op 06-29385269