Lijf Experience 


Wil jij een massage aan die een tikkeltje uitdagender is dan een gewone ontspanningsmassage? Maar niet zo intiem en (soms sensueel) als een tantra massage?
Dan is dit misschien iets voor jou. Deze is bedoeld als een belevenis voor je hele lichaam, vanuit allerlei soorten gevoelens.  
 

Wat houdt de massage in?

Bij een Lijf Experience massage lig je gewoon op de massagetafel. De ruimte is lekker verwarmd, er staat een zacht kalm muziekje op, ik masseer met lekker warme geurende olie zodat je  helemaal in de stemming kunt komen voor een bijzondere belevenis.  

Ik masseer je (hele) lijf met mijn handen,armen, maar ook met veren, doeken en nog wat andere dingen. Dit om je te laten ervaren hoe anders je lijf reageert op allerlei verschillende prikkels. Zacht, teasend, stevig, kietelend, warm, koel enz.  En alles moet fijn zijn, misschien net op het randje (bijvoorbeeld een veer kan kietelen, maar ook op het randje van irritant zijn..), maar puur bedoelt als ervaring.
 Jij hoeft niets behalve (proberen) te genieten en te ervaren wat dit met jou en je lijf doet. De massage duurt een klein  uur een kost 25,-


Wil je nog meer weten, kun je me appen of bellen op 06-29385269 of even een berichtje via de site sturen hier.
Een afspraak boeken kan hieronder.