Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft een ontspannende en rustgevende werking zowel op jouw lichaam als geest. Het woord massage komt uit het Frans, maar is van oorsprong  Arabisch. Het Arabische woord -mass- betekent "onderzoekend aanraken". 
Massages zijn er in allerlei soorten en maten. De ene soort heel technisch, de andere probleemgericht en nog een andere zeer intuïtief.
Mijn massages zijn een mengvorm van de verschillende technieken (klassieke ontspanning, energetisch en intuïtief) die ik beheers, met daarbij jouw lijf en vooral ontspanning als uitgangspunt. Mijn massages zijn niet medisch of probleemoplossend van aard, maar helpen natuurlijk wel als je echte spanning hebt. 

Kom lekker tot rust bij me. 
Er staat een rustig muziekje op, de ruimte is lekker warm en ik geef je een rustige, kalme massage. Ik masseer je met warme olie, waarbij je onder een doek ligt, die ik alleen optil bij dat deel dat ik masseer.  Mijn doel is om jou twee tandjes slomer de deur uit te krijgen dan je binnenkwam! 
 


 

De massage

We maken even kort kennis en ik wil graag van je weten of je al ervaring hebt gehad met massage, wat je fijn vindt en wat niet.
Daarna mag je je uitkleden en op de massagetafel plaatsnemen. 
Ik masseer standaard met een lichte olie die vrijwel geurloos is en snel opneemt, maar je mag als je wilt ook een olie met een geur uitkiezen.
Je begint op je buik en ik begin bij je benen en je voeten en werk dan langzaamaan naar boven toe. Halverwege mag je omdraaien en ook daar masseer ik eerst je benen en voeten en werk dan langzaamaan naar boven toe. 

Tijdens de massage staat er een kalm ontspanningsmuziekje op.
Na afloop krijg je nog een glaasje water (goed voor het afvoeren van de afvalstoffen!) en bespreken we even hoe je het vond. 
 

Praktisch

Mijn praktijk bevindt zich in een bedrijvenverzamelgebouw 5 minuten buiten het centrum van Nijmegen, het voormalige Augustinus-klooster. Omdat ik mijn massages verspreid over de dagen en er maximaal 4 op een dag doe (ik wil kwaliteit kunnen blijven geven) kun je een afspraak van maandag tot en met zondag tussen 8 en 22 uur maken. Dat kan hieronder. Je ziet daar meteen wanneer er de komende tijd nog plek is.
Bellen kan natuurlijk ook op 024-3775797.