Zomertrio

De zomer komt er aan en ik wil je graag helpen die wat ontspannener of spannender door te brengen. En dan meteen het goede doel voor mijn reis van dit jaar te steunen!

Je kunt dit jaar kiezen tussen een Ontspannen of Spannend Zomertrio. 
 

Ontspannen zomertrio

Hierbij mag je 3x komen voor een ontspannende massage van 50 minuten en kun je kiezen uit OntspanningsmassageBamboe massage of een gecombineerde Hoofd/Voet massage. Je mag 3x dezelfde nemen, 3x een andere, wat jou maar past. Ook wanneer en hoe snel achter elkaar maakt mij niet uit, je kunt boeken tot 1 oktober.Je kunt hieronder meteen boeken (lees onder het boeken verder voor het spannend zomertrio)


De actie loopt van 21 juni tot 20 oktober en kost 69,- . Betalen kan cash bij je eerste afspraak of je kunt het overmaken op NL36 KNAB 0255 5561 36 tnv Gewoon Ontspannen ovv Zomertrio en jouw naam.

 

 

Spannend zomertrio/duo

Hierbij mag je 3x komen voor een wat spannender massage van 50 minuten en kun je kiezen uit een Lijf Experience  of Tantra massage. Die laatste kan ik zowel op de massagetafel geven als op een matras op de vloer, wat weer een heel andere ervaring oplevert.Je mag e rook voor kiezen om 2 massages van 75 minuten te nemen ipv 3 van 50. Dat staat hieronder als combi gemeld. 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar tantra, maar meteen dit te nemen te spannend vinden,  zou je ook hierin een opbouw kunnen doen van Lijf Experience naar Tantra Tafel en de laatste keer Tantra op een matras.
Maar 3x één zelfde vorm is natuurlijk ook goed en als je na de eerste keer denkt, nou toch maar liever een ontspanningsmassage ook helemaal prima. 


Boeken voor jouw massages kan hier


De actie loopt van 21 juni tot 1 oktober en kost 69,-. Betalen kan cash bij je eerste afspraak of je kunt het overmaken op NL36 KNAB 0255 5561 36 tnv Gewoon Ontspannen ovv Zomertrio en jouw naam.

Goede doel

Zoals elk jaar ga ik ook dit jaar in november en december weer op reis waarbij ik een deel van de tijd vrijwilligerswerk doe.
Dit jaar ga ik naar Myanmar om daar in een gemeenschap die door monniken en vrijwilligers wordt gerund te helpen met het begeleiden van zieke mensen. De gemeenschap ontstond in 10 jaar tijd doordat bij een monnik die een medicatiecentrum startte steeds meer mensen aanklopten die hulpbehoevend zijn. Inmiddels bestaat gemeenschap uit ongeveer 3500 mensen. En is alles gebouwd en wordt gedaan door giften en vrijwilligerswerk. Wil je meer weten over ThaBarWa kun je hier een filmpje bekijken. 

Voor elk zomertrio dat wordt afgenomen doneer ik 10,- voor Thabarwa. (ik kan er nog ongeveer 20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7 qua planning kwijt). 
 


Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier hier in of bel/WhatsApp me op 06-29385269.